Over merchandise en merchandising

Bestel gemakkelijk online machines om zelf buttons te maken!

 

Enige tijd geleden hebben we besloten om voor enkele productgroepen die wij aanbieden een afzonderlijke site te lanceren zodat we daarop de extra informatie kwijt kunnen die op onze hoofdsite (naar onze mening) niet de aandacht krijgt die het verdient.

Zo hebben we onlangs Buttonmachine.nl gelanceerd, een online shop waar men direct alles kan bestellen om zelf buttons te gaan maken; machines, snijders en snelsnijders en natuurlijk ook setjes met buttoncomponenten. Deze machines verkopen we vaak aan drukkerijen, leveranciers van relatiegeschenken, scholen en organisaties als scoutings, chiro’s en carnavalsverenigingen.

buttonmachine

Alle buttonmachines worden geleverd inclusief solide cirkelsnijder, 500 sets blikmateriaal en een duidelijke Nederlandstalige handleiding, zodat men direct na ontvangst aan de slag kan om zelf buttons te maken. Je kunt op deze website direct bestellen en online betalen met iDEAL en Paypal; levering geschiedt in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling!

Op Buttonmachine.nl kun je sjablonen downloaden om zelf je buttons te ontwerpen, lees je veel achtergrondinformatie over onze machines en kun je daarnaast ook videodemonstraties van alle machines bekijken, zoals onderstaande:

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.