Over merchandise en merchandising

Bestel gemakkelijk online machines om zelf buttons te maken!

 

Enige tijd geleden hebben we besloten om voor enkele productgroepen die wij aanbieden een afzonderlijke site te lanceren zodat we daarop de extra informatie kwijt kunnen die op onze hoofdsite (naar onze mening) niet de aandacht krijgt die het verdient.

Zo hebben we onlangs Buttonmachine.nl gelanceerd, een online shop waar men direct alles kan bestellen om zelf buttons te gaan maken; machines, snijders en snelsnijders en natuurlijk ook setjes met buttoncomponenten. Deze machines verkopen we vaak aan drukkerijen, leveranciers van relatiegeschenken, scholen en organisaties als scoutings, chiro’s en carnavalsverenigingen.

buttonmachine

Alle buttonmachines worden geleverd inclusief solide cirkelsnijder, 500 sets blikmateriaal en een duidelijke Nederlandstalige handleiding, zodat men direct na ontvangst aan de slag kan om zelf buttons te maken. Je kunt op deze website direct bestellen en online betalen met iDEAL en Paypal; levering geschiedt in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling!

Op Buttonmachine.nl kun je sjablonen downloaden om zelf je buttons te ontwerpen, lees je veel achtergrondinformatie over onze machines en kun je daarnaast ook videodemonstraties van alle machines bekijken, zoals onderstaande:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.