Over merchandise en merchandising

Wat betekenen die icoontjes allemaal?

 

Eindelijk een duidelijke uitleg bij de icoontjes die gebruikt worden in wasvoorschriften. Handig om te weten als je (kleding)labels wil laten maken of een eigen kledinglijn wil beginnen!

Uitleg bij icoontjes op wasvoorschriften

(oh, en als je echt keihard op zoek bent naar wat die icoontjes allemaal betekenen -> we got you covered!)

Heb je bedrukte of geweven kledinglabels nodig? Je kunt bij ons al labels laten maken vanaf 100 stuks!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.