Over merchandise en merchandising

Carnavalsartikelen en carnavalskleding

 

Zo ongeveer vanaf 11 november barst het los: rond deze tijd komen er bij Merchandise.nl (net als voorgaande jaren) opvallend veel aanvragen van carnavalsverenigingen binnen. Voor de niet-carnavalsvierders: op de 11e van de 11e (elf november dus) gaan de Raden van Elf om 11 minuten over 11 ’s avonds (11 wordt gezien als het gekkengetal, vandaar) voor het eerst vergaderen over de komende carnaval.

speldjes voor carnavalAfijn, vooral emblemen en speldjes voor carnavalsverenigingen zijn rond deze tijd erg in trek, en traditiegetrouw worden er ook veel bedrukte t-shirts voor carnaval besteld. Nu duurt het nog het nog drie maanden tot carnaval (5 tot en met 8 maart), maar om teleurstellingen te voorkomen raden we carnavalsverenigingen aan op tijd te bestellen.

Behalve aan pins, patches, t-shirts en sjaals kunnen we je ook helpen aan bedrukte carnavalsartikelen en gadgets, zoals toeters, helmen voor carnaval met attributen en doosjes schmink met bedrukking. En mocht je vlak voor carnaval wakker schrikken en last-minute merchandise willen bestellen, dan is de kans groot dat we je nog kunnen helpen aan buttons met carnaval-logo.

Deze post is geschreven door

Mickey is ondertussen niet meer werkzaam bij Merchandise.nl. Hij was verantwoordelijk voor het schrijven van achtergrondinformatie over onze producten en diensten.

Ik schreef al 3 posts op Brand Merchandise.

Volg mij:

Reacties zijn gesloten.