Over merchandise en merchandising

De Pin Quiz uitslagen!!

 

De winnaar is dus Marisa met een verschil van 40mm! Op een sterke tweede plaats vinden we Sander en Bob, beiden met 41mm verschil.

Maar goed, Marisa wint dus iets. Wat dat is, daar kom ik later op terug!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “De Pin Quiz uitslagen!!”

  1. Pim says:

    Mooi, die die dingen zijn dus praktisch onzichtbaar 🙂

    Proficiat Marisa!