Over merchandise en merchandising

Destine; clip (in your arms) en merchandise!

 

Destine, morgenvroeg bij Giel op 3FM!

Destine is op dit moment één van de heetste bands van Nederland; ze staan op de covers van magazines, hebben een showlijst staan waar je “u” tegen zegt en hun single is keihard aan aan het slaan op o.a. 3FM en KinkFM. Bekijk de clip hier:

Morgenvroeg zijn Robin L, Laurens, Hubrecht, Tom en Robin F live te horen bij Giel Beelen, en natuurlijk hebben de heren ook een aardig aanbod aan merchandise. Let wel; ze houden van verfrissing, dus de meeste van hun artikelen worden slechts gelimiteerd gemaakt. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Hier zie je een van de ontwerpen die ze op dit moment in hun assortiment voeren:

Destine houdt overigens goed rekening met wat hun fans willen, zo kun je op hun Hyves een poll invullen waar je voorkeur voor nieuwe merchandise naar uitgaat.

Ik ga overigens niet verklappen welke nieuwe Destine-spulletjes je binnenkort kunt verwachten, die zul je vanzelf in hun webshop (en op hun shows natuurlijk) zien verschijnen!

Goed, morgenvroeg afstemmen op 3FM dus (zeker doen, want ze hebben daar ook HEEL erg groot nieuws dat ze bekend gaan maken!), en als je Destine nog voor de zomer live wilt zien zul je naar één van deze shows moeten:

 • June 6 2009
  Amsterdam, Torentijdfestival
 • June 14 2009
  Deurne, Cultureel Centrum
 • June 19 2009
  Eindhoven, Aloys
 • June 20 2009
  Renesse, De Stulp

Daarna gaan ze nog even naar Frankrijk, en hoewel ze op 10 juli nog in de Effenaar spelen zul je daar niet zomaar meer heen kunnen, die show is namelijk al uitverkocht!

Update; de uitzending is geweest, het grote nieuws is bekend. Destine speelt op Lowlands 2009!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn