Over merchandise en merchandising

Een cap laten borduren met een foto

 

een kleine 2 weken geleden (om precies te zijn; op 3 maart jl.) werden we gebeld door Berry van Kuhn, met de vraag of wij ook custom made petten konden borduren op basis van een foto van een landbouwmachine.

Natuurlijk kunnen wij dit, maar vervolgens kwam de volgende vraag; kan dit ook binnen 2 weken?

Nu zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in spoedbestellingen, omdat dit in onze branche (ik neem aan dat ieder reclamebureau en ook de meeste artiesten die dit lezen nu wel een glimlach op hun gezicht hebben) veelvuldig voorkomt.

Enfin; Berry heeft de caps vandaag nodig, en heeft ze gisteren bij ons op kunnen halen. We wilden jullie ook graag het resultaat laten zien, aangezien we vaker het verzoek krijgen om een foto om te zetten naar een borduring.

Allereerst de foto waar het in dit geval om gaat:

Hier de foto verwerkt in het artwork voor de custom made cap (kleurstellingen geheel in de huisstijl van Kuhn) en daarnaast een foto van de geborduurde cap:

En tenslotte nog een uitvergroting van de cap met borduring:

Mocht je zelf ook custom made caps willen bestellen, kijk dan op de caps pagina van merchandise.nl, of op onze specialistische caps website Worldcaps.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Een cap laten borduren met een foto”

  1. David says:

    Wow, dat ziet er goed uit!