Over merchandise en merchandising

Extra online bladercatalogus…

 

Slechts tijdelijk online, een extra online catalogus voor relatiegeschenken en premiums. Houd er aub rekening mee dat genoemde prijzen exclusief bedrukking zijn!

“met een simpele muisklik opent de catalogus zich in een nieuw venster'” 😉

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.