Over merchandise en merchandising

Goodiebags bestellen? Dat kan, zelfs compleet met inhoud!

 

U kent ons natuurlijk met name als producent van ‘alles’ waar uw logo op kan, maar we bieden u ook een aantal aanvullende diensten, waaronder goodiebags produceren, vullen, opslaan tot uw evenement plaatsvindt en eventueel zelfs het uitdelen op uw evenement!

luxe papieren goodiebags

luxe gevulde papieren goodiebags

Naast de productie van uw goodiebags kunnen wij eventueel ook de ‘inserts’ verzorgen; uw relatiegeschenken, gadgets en premiums worden dan door ons direct in uw goodiebags gedaan zodat u een compleet product ontvangt, klaar om verdeeld te worden.

Tassen (met logo), voor elk wat wils!

Op onze website Goodiebags Maken.nl hebben wij natuurlijk een aantal verschillende soorten goodiebags voor u op een rijtje gezet, omdat voor ieder soort evenement een ander type tas in aanmerking komt.

Mocht u papieren tassen of custom made tassen willen, dan raden wij u aan direct contact met ons op te nemen, omdat we voor uw (vrijblijvende) prijsopgave een aantal gegevens nodig hebben; het is helaas onmogelijk een accurate prijslijst te maken met een lange geldigheid.

Gaat uw voorkeur echter uit naar bijvoorbeeld shopper tassen, laptop tassen of sporttassen met uw logo dan kunt u via de voorgaande links een selectie bekijken. Natuurlijk kunnen wij nog vele andere tassen bedrukken.

Gadgets, Relatiegeschenken en Premiums; de inserts!

Natuurlijk wilt u graag dat wij uw folder(s) en catalogus(sen) in uw goodiebags stoppen, maar geen goodiebag is compleet zonder leuke gadgets, relatiegeschenken en premiums.

Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in producties van volledig custom made relatiegeschenken? Wij adviseren u graag met betrekking tot producten die aansluiten bij uw uitstraling, doelgroep en budget!

Goodiebags sponsoren; is uw evenement geschikt?

Indien uw evenement sponsoren en adverteerders aantrekt kunnen wij wellicht uw goodiebags voor u produceren zonder dat u daarin hoeft te investeren. Houdt u er rekening mee dat we hiervoor minimaal 3 maanden tijd nodig hebben, en lang niet alle evenementen in aanmerking komen. Lees meer op Goodiebags Maken.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.