Over merchandise en merchandising

Hoe noem je dat dan? Niet camouflerende camouflage?

 

Camouflage motieven zijn HOT. Dat kunnen we simpel stellen. Natuurlijk zorgen wij er dan voor dat we deze artikelen vast in ons assortiment aan kunnen bieden zodat onze klanten niet alle legerdumps af hoeven te shoppen voor betaalbare camouflage items.

Vandaag dus via post een catalogus ontvangen met allerlei leger- en outdoorkleding in camouflage kleuren. Die kleuren zijn er in verschillende combinaties; woodland, city, desert, en er zit er ook 1 bij met opvallende kleuren… Camouflage die niet camoufleert dus… en hoe noem je die???

camo.jpg

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Hoe noem je dat dan? Niet camouflerende camouflage?”

  1. Pim says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!

    BRILJANT!