Over merchandise en merchandising

Jarenlang een ‘schoon’ festivalbandje dragen?

 

Op 25 juni publiceerde de Telegraaf een nieuwsbericht dat festivalbandjes (als je ze 2 jaar gedragen hebt) een flinke bron van bacteriën zijn. geweven-toegangsbandje-festivalbandje

Ik weet niet hoe jij er over denkt, maareuh, D’OH! Je draagt je sokken toch ook geen twee jaar?!

Toch jarenlang je bandjes dragen? En schoon? Het kan.

Ik heb 2 dochters die ook graag festivalbandjes dragen, en eentje ervan heeft haar hele leven al last van eczeem, dus heeft mijn vrouw al jaren terug een oplossing bedacht.

ThumbElastiek-15-cm-Eigenlijk heel eenvoudig hoor, je knipt simpelweg het bandje door, en naait er een stukje kledingelastiek tussen (kun je bijv. hier bestellen), waardoor je de bandjes gemakkelijk aan en uit kunt doen.

Ook handig als je die metalen (of plastic) clipjes maar vervelend vindt natuurlijk, of om te voorkomen dat ze steeds strakker gaan zitten.

Festivalbandjes in de was? Kan ook!

Je kunt je (geweven) festivalbandjes ook gewoon in de was doen, maar het is dan wel slim om ze even in een panty ofzo te ‘verpakken’, zodat ze minder makkelijk knel komen te zitten in je wasmachine.

Natuurlijk is het wat lastiger met bedrukte textielen polsbandjes (die ook heel populair zijn), maar op zich gaan die nog steeds een hele tijd mee, ook als je ze wast.

En, je zou er ook voor kunnen kiezen om je bandjes niet altijd te dragen, maar ze gewoon te gebruiken als een soort nieuwerwets juweeltje. Dat zijn ze per slot van rekening toch ook?

Succes!
Richard

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Jarenlang een ‘schoon’ festivalbandje dragen?”

  1. Shavo says:

    Mijn zoon heeft een festival trui. Op de mouw van zijn trui heb ik alle bandjes genaaid. Ziet er leuk uit.