Over merchandise en merchandising

“Kunnen jullie ook héél snel bowlingshirts bedrukken?”

 

Dat was zo’n beetje de strekking van de vraag die Esther van Concept7 ons stelde een kleine 2 weken geleden.

Concept7 had zich namelijk met hun bedrijfsteam ingeschreven voor Bowlr, en enigszins last minute besloten ze dat het dan ook wel leuk zou zijn om allemaal een ‘echt’ bowlingshirt aan te trekken met een ‘ludiek ontwerpje’ erop.

“Geen probleem, dat gaan we fixen!”, was natuurlijk ons antwoord, (spoedleveringen, dat doen we ‘wel vaker’). Op basis van aanwijzingen hebben we het ontwerp voorbereid, shirts besteld, bedrukt, en verstuurd met UPS express saver (next day delivery).

Het is nog even spannend geweest, die dag van levering, aangezien het team rond 15.30 moest vertrekken en UPS er om 14.30 nog steeds niet was. Dankzij onze accountmanager wisten we echter al snel waar de chauffeur zich bevond (wat we via Twitter door hebben kunnen geven), en hoewel ie iets later was dan gepland (15.55) hebben de Concept7-ers die avond zich toch mooi uit kunnen dossen:

(Foto’s van Marcel Hagendoorns Flickr stream)

Wil je ook bedrukte bowlingshirts? Of zie je liever dat we andere sportkleding bedrukken voor je?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op ““Kunnen jullie ook héél snel bowlingshirts bedrukken?””

  1. Timothy van Sas says:

    Het was inderdaad nog even spannend Richard, maar jullie hebben het gewoon geflikt!

    Grote dank!

    PS. De shirts waren van een perfecte kwaliteit waar we nog wel een aantal jaren mee kunnen bowlen. 🙂