Over merchandise en merchandising

Led pins; speldjes met knipperende ledjes.

 

Enkele toepassingen van LED pins; hier een synthetisch speldje met een knipperend ledje die de positie van het bedrijf op de kaart aangeeft (formaat pin ongeveer 35x35mm):

pin met knipperend ledje

en hier een grote pin (plm 10cm breed, wederom met synthetische kleuren) met 2 ledjes en een glitterkleur in het schuim van de golven, als cadeautje voor kinderen die meegedaan hebben aan een clinic:

grote flashing pin met LED lampjes

De animaties zijn overigens gedigitaliseerd en geen correcte weergave van de werkelijkheid; daarvoor hieronder een filmpje van een metalen pin in finishing “antiek goud” welke we voor de bezoekers van een bruiloft gerealiseerd hebben:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Led pins; speldjes met knipperende ledjes.”

 1. Guus says:

  Beste Richard,
  Graag ontvang ik een prijsindicatie voor pins zoals hierboven weergegeven (35 x 35 mm). 1000 – 2500 stuks
  Eigen ontwerp 5 kleuren met 1 wit knipperend ledje.

  Ik zie je reactie graag tegemoet.

  Mvg,
  Guus