Over merchandise en merchandising

Led Zeppelin t-shirts!

 

Led Zeppelin is weer volop actueel! Onlangs gaven ze een geweldige performance weg in Londen (wat ik uit de eerste hand vernomen heb), en naar alle waarschijnlijkheid komt er volgend jaar een wereldtour. In opdracht van Warner Music hebben we ter ondersteuning van de release Mothership shirts mogen maken van Led Zeppelin.

led zeppelin t-shirt

Je kunt deze shirts (+ Mothership 2CD en DVD + poster!) winnen door Led Zeppelin toe te voegen op je Hyves en ze te “krabbelen” met de reden waarom jij zou moeten winnen!

Natuurlijk hoort bij deze post een filmpje, en wel van Stairway To Heaven in Londen:

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Led Zeppelin t-shirts!”