Over merchandise en merchandising

Led Zeppelin t-shirts!

 

Led Zeppelin is weer volop actueel! Onlangs gaven ze een geweldige performance weg in Londen (wat ik uit de eerste hand vernomen heb), en naar alle waarschijnlijkheid komt er volgend jaar een wereldtour. In opdracht van Warner Music hebben we ter ondersteuning van de release Mothership shirts mogen maken van Led Zeppelin.

led zeppelin t-shirt

Je kunt deze shirts (+ Mothership 2CD en DVD + poster!) winnen door Led Zeppelin toe te voegen op je Hyves en ze te “krabbelen” met de reden waarom jij zou moeten winnen!

Natuurlijk hoort bij deze post een filmpje, en wel van Stairway To Heaven in Londen:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Led Zeppelin t-shirts!”