Over merchandise en merchandising

Meubels laten maken met eigen logo of ontwerp, kan dat?

 

Niks mooier en professioneler dan de VIP-area of backstage van je festival, een vergader- of relaxruimte van je bedrijf, een beursstand of showroom aan te kleden in de (huis)stijl van je festival of bedrijf.

Dit kan bijvoorbeeld door spanframes aan de muur te hangen met daarin je logo of een mooi ontwerp. Of door de aankleding van de ruimte af te stemmen op de (huisstijl)kleuren van je festival of bedrijf.

Maar hoe gaaf zou het zijn als ook de meubels bedrukt zijn met je eigen ontwerp of logo? En ja, dat kan, om de vraag uit de titel ook maar even te beantwoorden. 😉

Creëer een unieke look

Een stoel met logo, zitzakken, hockers (poefs), strandstoelen, tafels, luxe fauteuils, zelfs tafelvoetbalspellen; al deze producten kan Merchandise.nl full color laten bedrukken met je logo en ontwerp.

Door een ruimte aan te kleden met deze producten creëer je een unieke look die mensen niet snel zullen vergeten.

Per stuk te bestellen

Deze meubels zijn allemaal vanaf één stuk te bestellen. Daardoor is het ook geschikt als een uniek relatiegeschenk, of zelfs bij je thuis in de woonkamer of op de kinderkamer. Bij grotere aantallen passen we staffelkorting toe.

Een opvouwbare zitkubus met opbergruimte
Deze draagbare zitkubus is in een aantal eenvoudige stappen op te zetten, mèt handige opbergruimte

Mogelijkheden in kaart brengen

Deze blogpost zou wel erg lang worden als ik elk apart artikel in detail zou bespreken, maar dat ga ik in latere blogs zeker wel doen!

We weten uit ervaring dat we je het beste van dienst kunnen zijn door samen om tafel te gaan zitten en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We kunnen u adviseren over welke artikelen geschikt zijn en in welke aantallen.

Daarnaast adviseren we u graag bij uw ontwerp, of kunnen we desgewenst het volledige ontwerp voor je opmaken.

Graspop poef
Voor Poppodium 013 maakte we een loungebank met logo en voor Graspop grote hockers met een all-over print ontwerp

Bekijk op onze dochtersite SpandoekLatenMaken.nl alle stoelen, poefs en zitzakken op de meubels met logo pagina.

Mocht je vragen hebben dan stuur gerust een mailtje naar info@merchandise.nl of bel ons op +31 497 645 101.

Deze post is geschreven door

Ik werk sinds begin 2014 bij Merchandise.nl als Lead Designer. Ik realiseer de concepten en ontwerpen voor verschillende soorten campagnes, kleding(lijnen), logo's en huisstijlen, drukwerk, websites, merchandise van bands, artiesten en festivals en maak ontwerpen voor op maat gemaakte bedrijfskleding en custom made artikelen.

Ik schreef al 18 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: | LinkedIn