Over merchandise en merchandising

Milieuvriendelijke bamboe t-shirts en kleding

 

Natuurlijk proberen wij bij Merchandise.nl zo verantwoord mogelijk om te gaan met milieu en maatschappij. We voeren daarom bijvoorbeeld 100% kinderarbeidvrije en onder goede werkomstandigheden geproduceerde kleding van Continental Clothing, Max Havelaar (Sol’s met keurmerk) en American Apparel en produceren onze eigen op maat geproduceerde caps en kleding binnen de EU, maar het ontbrak ons nog aan milieuvriendelijke textiel vervaardigd van bamboe-vezels (we voeren al wel Sol’s geproduceerd van 100% organische katoen).

Wil je organische t-shirts bedrukken met je logo, dan kun je in onze Organic T-shirts categorie vinden wat je zoekt!

Met gepaste trots kan ik dan ook meedelen dat we vanaf heden bamboeshirts en kleding kunnen produceren. Op termijn (waarschijnlijk najaar 2008/voorjaar 2009) zullen we een compleet aanbod op afroep gaan bieden, echter voorlopig kunnen we ze alleen nog op maat produceren. Minimale afname ligt op 300 stuks per soort en kleur, in verschillende maten.

Hieronder enkele afbeeldingen van reeds geproduceerde stijlen t-shirts & vestjes:

bamboe t-shirt merchandise.nlbamboo girls shirt - Merchandise.nlbamboo shirt - Merchandise.nl

milieuvriendelijk t-shirt van bamboe - Merchandise.nleco-friendly bamboo shirt - Merchandise.nlecofriendly bamboo clothing - Merchandise.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.