Over merchandise en merchandising

Ontwerp online relatiegeschenken!

 

pennen online ontwerpen

Overzicht pennen met aantal drukkleuren

Bij een bedrijf zoals het onze is het vaak kostbaar om kleine bestellingen van gepersonaliseerde artikelen te produceren, aangezien het maken van een offerte en een drukproef nu eenmaal tijd kost, en we die tijd natuurlijk in rekening moeten brengen.

Daarom zijn we al een hele tijd bezig met de ontwikkeling van een ontwerpmodule, waar je online relatiegeschenken mee kunt ontwerpen, zodat we het maken van de offertes en drukproef kunnen automatiseren.

We ontwikkelen deze ontwerpmodule (en de bijbehorende webwinkel) in eigen huis, op onze dochtersite Relatiegeschenken Bestellen.

Ontwerp & Bestel

We werken er hard aan om snel veel artikelen toe te voegen. We zijn begonnen met een aantal artikelen die full color bedrukt kunnen worden, en zijn nu bezig met de artikelen die in 1 kleur bedrukt worden.

Hieronder zie je een voorbeeld van een pen, met een beetje uitleg over de mogelijkheden die de ontwerpmodule biedt.

online ontwerpmodule voor pennen

Hoe het ontwerpscherm eruit ziet en wat het allemaal inhoudt

Bekijk hier zelf hoe je deze pennen online kunt ontwerpen.

Bedrukken in Pantonekleuren

Naast full color bedrukken we natuurlijk ook in pantonekleuren of PMS kleuren, en dat is altijd wat lastiger weer te geven op een monitor.

We hebben daarom een functie ingebouwd waar je kunt kiezen tussen het ingeven van een pantonekleur, of het kiezen van een kleur met een colorpicker, zoals je dat op internet of in grafische programma’s wel vaker doet.

Om uit te leggen hoe dat precies werkt hebben we een filmpje gemaakt:

In de nabije toekomst…

Zoals gezegd bouwen we de ontwerpmodule zelf, en we hebben die zo gebouwd dat we ‘m op meerdere websites kunnen toepassen; een voorbeeld daarvan is het autovlaggetje dat zowel op Relatiegeschenken Bestellen als op Spandoek Laten Maken staat.

Je zult op steeds meer van onze sites online kunnen ontwerpen, en er zullen ook steeds meer artikelen en technieken toegevoegd worden.

Een voorbeeldje van wat voor technieken kun je vinden bij de kledinglabels, waar we de weeftechniek visueel hebben gemaakt.

Configuro.nl

Naast het gebruik in onze eigen websites kunnen we de ontwerpmodule ook in websites van anderen integreren, in binnen- en buitenland. Hierover is een klein beetje informatie te vinden op Configuro.nl. Mocht je interesse hebben in onze ontwerpmodule dan kun je contact met ons opnemen om een offerte te ontvangen.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.