Over merchandise en merchandising

Oranje boven!

 

Onlangs werd ik gebeld door één van onze vaste klanten die oranje artikelen zocht en op onze site de aparte “oranje pagina” een beetje miste. Dat klopt inderdaad ook; onze huidige site heeft wat dat betreft zijn limiet aan pagina’s bereikt en we hebben “alleen” een pagina met periodieke aanbiedingen. Onze volgende site (nog dit jaar online) zal op dat gebied een stuk meer mogelijkheden bevatten. Mailings en nieuwsbrieven versturen we over het algemeen niet, simpelweg omdat het ons aan tijd ontbreekt.

Het antwoord voor onze klant was echter simpel; in principe kunnen we ALLES in/met oranje maken. Of het nu een oranje bal is, een oranje paraplu, muts, cap, speldje, spandoek, embleem, toeter, en ga zo maar door; het kan. Ik heb ‘m dan ook deze foto toegestuurd van een verzameling oranje artikelen die hier in de showroom hangen:

oranje artikelen bij Merchandise.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Oranje boven!”

 1. Sint says:

  Zie ik daar wuppies?

 2. Richard says:

  yep! wupppies en “winnies” 😉

 3. Robin says:

  WOEHOE!!!

 4. oranje fan says:

  oranjuuhhhh bovuhhhhhh!!!!!!

  …wuh zijn der wir bij en dat is priehiema!!!!!!!!!! VIVA HOLLANDIA, we houduh van voetbal, wuh gaan dr tege aan, het legioen laat de leeuw niet in zn hempie staan…