Over merchandise en merchandising

Pascal Bouma overleden.

 

Tot onze onsteltenis is hedenmorgen Pascal Bouma op slechts 37-jarige leeftijd overleden. Slechts een week geleden werd geconstateerd dat hij ernstig ziek was.

Pascal is het meest bekend om zijn directeursfunctie bij het Burgerweeshuis in Deventer. Sinds september jl. was hij werkzaam als directeur bij Hedon in Zwolle.

Zijn heengaan is een groot verlies en ons medeleven gaat uit naar familie en vrienden. Dinsdag aanstaande kan er afscheid genomen worden van Pascal tussen 19.30 en 21.30 bij het Burgerweeshuis.

Op het forum van Hedon is een condoleanceregister voor Pascal geopend. Klik hier om daar je medeleven te betuigen.

Pascal, het was fijn je gekend te hebben, Richard & Sharon.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Pascal Bouma overleden.”

 1. Jenny v/d Belt v Gaalen says:

  Een reus viel om. Heftig geleefd-Heftig doodgegaan. Pascal wat ben ik blij dat ik jou gekend heb.Het ga je goed, mamma van Marcel

 2. Mark says:

  je bent en was een toffe peer..

 3. jurgen says:

  hier zijn geen woorden voor….we zagen elkaar niet vaak maar ik zal je missen op de sportschool…. sterkte voor alle nabestaanden…

 4. We hebben jou maar pas leren kennen, Carla en jij waren zo gelukkig en vol plannen voor jullie beider toekomst.
  woorden schieten tekort
  Zo’n mooi mens, dat wisten wij meteen

  Wij zullen jou nooit vergeten.
  Gerard Ans

 5. Willem says:

  je laatste slag geroeid in een niet te winnen wedstrijd…..
  Maar wellicht klinkt waar je ook bent het “haal op! Gelijk”….
  een sloeproeier is heen gegaan.

 6. Ian says:

  Je was zo indrukwekkend en lief. Je hebt me geholpen in de heks terwijl er eens ruzie was. You had my back! Voor altijd in mijn gedachten, de herrinnering aan jou is geweldig. Zet ‘m op, daarboven.

 7. fam winkel says:

  als vader en moeder van edwin schoondocher renate hebben we jou gekend als een goede vriend, en leuke omgang, met elkaar gehad. wij wensen. de familie veel sterke bij dit groote verlies. janny en jan winkel

 8. Richard says:

  Beste mensen, wellicht is het mogelijk je boodschappen, de steunbetuigingen aan familie en vrienden, of andere opmerkingen, te plaatsen op het daarvoor bestemde condoleanceregister van Hedon.

  Je kunt hier klikken om daar direct terecht te komen. Registratie is niet verplicht.