Over merchandise en merchandising

Portfolio; Drunkabilly beltbuckles (gespen)

 

Christophe van het Belgische platenlabel (en mailorder) Drunkabilly kwam bij ons met het verzoek of we buckles (gespen) konden maken van hun logo. Zie hier het resultaat;

drunkabilly beltbuckle achterkant gesp beltbuckles

We hebben de scherpe randen een extra omlijning gegeven om te zorgen dat ze niet in de buik prikken bij het dragen van de gesp. Het is altijd verstandig om hier bij je ontwerp rekening mee te houden; per slot van rekening moet de buckle wel prettig te dragen zijn.

Custom made beltbuckles

beltbuckles-skull
Beltbuckles kun je al op maat laten produceren vanaf 250 stuks per model. Om een prijsopgave te ontvangen kun je ons het beste een voorbeeld (of ontwerp) sturen van de buckle die je zou willen laten maken, de gewenste afmetingen en oplage.

Het is ook mogelijk om jouw buckles uit te voeren met een ‘spinner’ (draaiend onderdeel), een bieropener en zelfs een platvink (heupflesje). Desgewenst kunnen we zelfs de riemen meeleveren waar de beltbuckles aangezet kunnen worden.

Meer informatie? Bekijk onze pagina over belt buckles op maat of vul onderstaand formulier in:

Bericht bijgewerkt op 13 juli 2016

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Portfolio; Drunkabilly beltbuckles (gespen)”

  1. David says:

    Gaaf man, die custom dingen!