Over merchandise en merchandising

Portfolio; spandoek Punx.nl

 

Voor het 5-jarig bestaan van de website Punx.nl (gevierd op 22 augustus jongstlede in Bibelot) hebben we enkele spandoeken gerealiseerd; hieronder de feestelijke versie, ontworpen door Tim Bakker

backdrop voor het 5 jarig bestaan van Punx.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Portfolio; spandoek Punx.nl”

  1. DEGROOTE ISABELLE says:

    HISTOIRE d’achille

    DEZE NAAM VAN MIJN WINKEL HAD IK GRAAG OP EEN DOEK VOOR AAN
    DE GEVEL