Over merchandise en merchandising

Roadburn merchandise

 

Mocht je bij het lezen van dit bericht denken: “goh, leuk, dat Roadburn, en dat is dus dit weekend? Daar wil ik nog wel even heen dan!”, vergeet het maar.

Roadburn is namelijk zonder twijfel het snelst uitverkopende festival van Nederland; gemiddeld duurt het een half uurtje voor de 2500 kaarten voor dit driedaagse festival vergeven zijn.

Wij hebben dit jaar een compleet assortiment aan merchandising verzorgd; een aantal verschillende shirts & girlies, hooded sweaters, caps, maar ook de backstagepassen en drie verschillende gelimiteerde gezeefdrukte posters.

Oh, en als je festivalhonger nu echt aangewakkerd is en je houdt van harde muziek; voor Neurotic Deathfest zijn nog minder dan 100 kaarten beschikbaar…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.