Over merchandise en merchandising

Zitzak maken? Zitzakken met uw ontwerp vanaf 1 stuk!

 

Sinds kort bieden wij ook de productie van zitzakken met logo; bijvoorbeeld voor uw ontvangstruimte, relax area’s op evenementen of de aankleding van uw beursstand. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen zitzak maken voor thuis!

ronde zitzakken

Wij produceren diverse modellen zitzakken, waaronder ronde zakken en zakken waar je met z’n tweeën op kunt liggen.

Zelf een zitzak maken?

Mocht je bij dit artikel terecht zijn gekomen omdat je op zoek bent naar een handleiding waarmee je zelf een zitzak kunt maken; dat hebben we ook even voor je uitgezocht.

Op Ariadne at Home staat een stap voor stap werkwijze, inclusief benodigde materialen.

Nu ook verkrijgbaar; zitkubussen met full color bedrukte hoes

PromoPoefs

PromoPoefs


Sinds kort leveren wij ook stevige schuimrubber zitkubussen in de formaten 50x50x50, 40x40x40 en 30x30x30 centimeter. We hebben speciaal voor deze PromoPoefs (want zo hebben we ze genoemd) een extra website gelanceerd waar je ook de zitzakken terug kunt vinden.

Deze website kun je vinden op http://PromoPoef.nl

Bekijk ook onze luxe presentatiewanden!

U kunt al onze zitzakken daarnaast ook bekijken op onze website Spandoek Laten Maken.nl, in de categorie Beurs- en Bedrijfspromotie

In deze categorie kunt u natuurlijk nog veel meer producten terugvinden voor uw beursstand, waaronder zeer luxe en eenvoudig op te zetten presentatiewanden; u kunt deze wanden inclusief demonstratiefilmpje bekijken op de pagina “Quick Mount Presentatiewanden“.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.