Over merchandise en merchandising

En ook Frans Bauer zegt: Nie Fokke Mee Brabant!

 

Zoals je eerder op dit weblog hebt kunnen lezen, heeft Guus Meeuwis op Paaspop (voor z’n verjaardag) van ons een “Nie Fokke Mee Brabant” shirt gekregen, en mee passant hebben we hunne Marc er ook maar één gegeven.

Afgelopen weekend trad Guus weer op in het PSV Stadion, dit keer met Frans Bauer als gast. Echter, toen Frans zag wat voor shirt Marc Meeuwis aan had, ging nog geen 5 minuten later mijn telefoon: “Hey Ries, Frans zou graag ook zo’n Nie Fokke shirt willen, heb je er nog?”.

Zo gezegd, zo gedaan:

Frans Bauer, Guus Meeuwis, Nie Fokke Mee Brabant!

In onze webshop voor funshirts kun je zelf ook een Nie Fokke shirt kopen, zowel voor heren, dames als kinderen!

edit: de foto is ook te vinden op het ZXZW blog. Binnenkort meer over ZXZW 2008!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “En ook Frans Bauer zegt: Nie Fokke Mee Brabant!”

  1. David says:

    Drie helden op een rij! 😀

  2. joost zxzw says:

    Amerikanen hebben het shirt ook al ontdekt

    “walk into one of the Coffee Shops. My jet lag is making me nearly incoherent right now. It’s rad. That title is “Don’t Fuck With Brabant”, by the way. North Brabant is the state that Tilburg is in. I saw that on a shirt to-day.”
    http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=15464963&blogID=310440143