Over merchandise en merchandising

Guus Meeuwis (en Dikke Dennis!) in een Nie Fokke Mee Brabant t-shirt!

 

Ga meteen naar de Nie Fokke Mee Brabant Webshop

Zoals je misschien wel weet is ons bedrijf ooit begonnen als kledingmerk en stonden we destijds op festivalmarkten met een stand waarin we onze producten verkochten. Dit jaar hebben we besloten na enkele jaren afwezigheid weer stands op festivals neer te zetten waarin we t-shirts en andere leuke producten verkopen (én een ‘beetje’ reclame voor de zaak maken).

Ons best verkopende shirt ooit is het Nie Fokke Mee Brabant shirt, die we ooit verzonnen hebben aan de bar (natuurlijk) en losjes gebaseerd is op de “Don’t Mess With Texas” shirts, die van origine gelinkt zijn aan een campagne tegen zwerfvuil maar natuurlijk door Texaanse jongeren opgepikt zijn als statement.

Aangezien Guus Meeuwis (een Rasbrabander) gister jarig was hebben we ‘m een Nie Fokke shirt gegeven, wat hij graag even aantrok zodat we er een foto van konden maken:

Guus Meeuwis in een Nie Fokke Mee Brabant shirt

Overigens is het Nie Fokke shirt vorig jaar nog het tourshirt geweest van Sjarm13, voormalig gitarist van Modern Life Is War; hij stond er zelfs mee in Revolver Magazine!

Mocht je overigens zelf graag zo’n shirt willen, stuur dan gerust een e-mail naar info merchandise.nl

Update 1: nog een foto van Guus in z’n nieuwe Nie Fokke shirt, maar deze is gemaakt door Daan Meeuwsen

Guus Meeuwis Nie Fokke - Copyright Daan Meeuwsen

Update 2: Dikke Dennis (vaste gastzanger bij Peter Pan Speedrock) trad tijdens de KinkFM show in de Jack Daniels tent ook op in een Nie Fokke Mee Brabant shirt:

Dikke Dennis (Peter Pan Speedrock) in een Nie Fokke Mee Brabant shirt

ook bestellen? ga naar onze webshop!

Klik hier voor de complete fotoreportage van PPSR in de JD Tent door Jan Mulders van Kindamuzik.net

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Guus Meeuwis (en Dikke Dennis!) in een Nie Fokke Mee Brabant t-shirt!”

 1. Mark Albert says:

  Hahahaha, fucking cool!

 2. Theo says:

  Wow prachtig! Kan ik ‘m ook via internet bestellen?

 3. Richard says:

  Hoi Theo,

  Ja hoor, de shirts zijn te bestellen voor € 15,- inclusief BTW en verzendkosten. Ze zijn in alle maten (ook voor dames en babys/kinderen) te verkrijgen.

  Om te bestellen kun je voorlopig het beste mailen naar info[at]merchandise.nl of het formulier op de contactpagina invullen.

  gr.
  Richard

 4. saskia9 says:

  guus meeuwis in zo’n t-shirt
  super!!!!!!!
  zou hij moeten dragen tijdens een concert
  dan zou ik wel kaartjes kopen