Over merchandise en merchandising

Laat ons je merchandise webwinkel maken!

 

Update 2016: Bekijk ons nieuwe e-commerce platform Merchplanet.com

Lees meer over Merchplanet.com en wat we te bieden hebben in de aankondiging op dit blog

Einde update

We willen al jaren een fulfillmentoplossing bieden aan onze klanten die graag online merchandise willen verkopen, maar niet de tijd, ruimte of techniek in huis hebben om dit te kunnen bieden.

We zijn dan ook erg blij om deze service te kunnen lanceren, en hebben een demoshop met uitleg op http://band-merchandise.com draaien. Voor de techneuten onder jullie; de site draait op het gratis platform Open Cart, wat mij betreft dé e-commerce oplossing van 2010!

Een webshop in je huisstijl op je eigen site!

Als je besluit met ons te gaan werken (of dat al doet maar van deze service gebruik wil maken) maken we een webshop in JOUW huisstijl, met ook alleen jouw producten erin. Die shop kun je gemakkelijk bereiken via een eigen URL, en door middel van een eenvoudige techniek (een iFrame) op je eigen site laten draaien.

We bieden overigens verschillende oplossingen qua design van je webwinkel; de eenvoudigste is met alleen een eigen logo boven een ‘standaard’ layout (in een eigen kleurkeuze), maar we kunnen de online shop ook volledig naar jouw wensen stylen, geheel op maat ontworpen. Op korte termijn zullen de eerste voorbeelden hiervan te zien zijn (updates volgen op dit weblog).

24/7 controle over de voorraden en verkopen van je webwinkel

Omdat we een webshop maken voor jou alleen geven we je ook toegang tot de ‘backend’ van de webshop (het administratieve gedeelte dus), waar je te allen tijde de voorraden en verkopen kunt zien. Natuurlijk krijg je desgewenst ook een e-mailnotificatie als er iets verkocht wordt op je site.

Nieuwsgierig? Bekijk de backend op http://band-merchandise.com/admin met de volgende logingegevens:

  • username: demo
  • wachtwoord: demo

Online merchandise verkopen zonder er ‘iets’ voor te doen!

We nemen al je zorgen uit handen; we produceren je merchandise, plaatsen deze op de webshop (tweetalig!), verzorgen de verzending en bieden je klanten ook een klantenservice (tijdens kantooruren), die zowel via e-mail, telefonisch als online chat te bereiken is!

Op onze webshops kan betaald worden met ALLE gangbare betalingsmethodes; paypal, iDEAL, creditcard, overboeking enzovoorts. Zelfs Bancontact (Belgií«) is mogelijk!

Begin direct meer te verkopen met een eigen webwinkel!

Onze webshop fulfillment service is beschikbaar voor iedereen; natuurlijk bands, artiesten en platenlabels, maar ook online communities, sportverenigingen of kledingmerken.

Interesse? Bekijk http://band-merchandise.com, en neem daarna direct contact met ons op via info@merchandise.nl, telefoon (+31(0)497 555 320) of online chat. We vertellen je graag meer!

Update 2016: Bekijk ons nieuwe e-commerce platform Merchplanet.com

Lees meer over Merchplanet.com en wat we te bieden hebben in de aankondiging op dit blog

Einde update

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Laat ons je merchandise webwinkel maken!”

  1. Arjan says:

    Wow, dit is écht een goed idee!