Over merchandise en merchandising

Portfolio; Cold As Life

 

Voor de Detroitse band Cold As Life hebben we de complete merchandise rond hun tour verzorgd. í‰én van de artikelen was een hooded sweater met 3 bedrukkingen, waaronder een full color in 8 kleuren:

Cold As Life hooded sweater

Het ontwerp was in dit geval overigens al kleurgescheiden en voorzien van Pantone kleurnummers aangeleverd. De reactie van de klant bij het zien van de merchandise was overigens: “Man, these look even better then when we had them printed back in de United States!”.

hier nog een shirt overigens;

Cold As Life t-shirt

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Portfolio; Cold As Life”

  1. tim says:

    Met dank aan Human Demise?