Over merchandise en merchandising

BedrukteTshirts.nl volledig vernieuwd!

 

De afgelopen maanden hebben we één van onze websites, bedruktetshirts.nl dus, een complete make-over gegeven en er een hoop nieuwe functionaliteit aan toegevoegd! We lopen er even samen met je door heen 🙂

Om te beginnen; een korte video.

De homepagina

Op de homepagina kun je bovenaan een handige ‘product-selector’ vinden, waar je op basis van artikelgroep en toepassing een selectie uit ons assortiment te zien krijgt.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om direct een categorie te kiezen om alle producten uit die categorie te zien te krijgen. Op de home kun je de acht belangrijkste categorieën terugvinden.

Verder zie je een aantal van de klanten waar we voor gewerkt hebben, een paar van onze all time bestsellers en natuurlijk onze contactgegevens (die je overigens op elke pagina onderaan kunt vinden).

Het menu

Naast het productoverzicht kun je via het menu vooral veel informatie vinden; welke druk- en borduurtechnieken bieden we, hoe werkt het met custom made kleding en custom made caps, wat zijn de kosten van al die druk- en borduurtechnieken, wat uitleg over de verschillende technieken en wat zijn de meestgestelde vragen die wij hier beantwoorden.

Het productoverzicht en de filters die je toe kunt passen

In het productoverzicht hebben we een aantal filters toegevoegd die je helpen het best passende product te vinden voor jouw toepassing. Je kunt natuurlijk filteren op kleur en gender, maar ook op pasvorm, merk, toepassing en een aantal andere productspecifieke kenmerken.

Onder het blokje ‘categorie’ kun je hier ook direct naar de subcategorieën zoals mouwloze t-shirts, sweatshirts met capuchons etc. Hieronder enkele screenshots.

Het bestelproces!

Vanzelfsprekend zijn de productpagina en het bestelproces de features waar we het meest aandacht aan hebben besteed; je berekent hier automatisch de prijzen van je artikelen, kunt diverse personalisatieopties toevoegen, bestanden uploaden en eventueel direct je bestelling plaatsen!

Volgende week gaan we hier dieper op in met een uitgebreid instructiefilmpje waar we alle features laten zien en uitleggen, maar natuurlijk kun je er ook gerust zelf al mee aan de slag: BedrukteTshirts.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.