Over merchandise en merchandising

De Waerdse Tempel

 

Motí¶rhead was briljant. í‰én van de allerbeste shows die ik ooit van hen gezien heb.

Dat kwam niet in de laatste plaats door de locatie; De Waerdse Tempel. Het verhaal achter deze zaal is overigens ook de moeite waard;

Heerhugowaarder Marcel Appelman, succesvol ondernemer maar bovenal muziekliefhebber van vooral blues en soul, is het gelukt na jaren van steggelen met de gemeente een muziektempel te bouwen naar zijn inzichten.

Zijn idee was niet alleen een poppodium, maar ook faciliteiten voor koffieconcerten, plek voor intieme optredens, plaats voor beginnend talent en alle soorten muziek voor iedere leeftijdscatagorie. Het ideaal van Marcel Appelman met als groot doel: eens zal Joe Cocker hier optreden.

Volledig artikel hier.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “De Waerdse Tempel”

 1. Wilma says:

  Als rasechte en jarenlange ouwrejongere motorheadfan wil ik even kwijt dat na heeeeeel veel concerten van de band dit de meest kloterige zaal van ongeveer 35 jaar was.
  erg fijn om na een uur wachten in de rij Skew Siskin helemaal te moeten missen en dan ook nog niks te kunnen zien zelfs o[ het balkon omdat het zo lekker overvol was overal en toen maar van ellende de zaal te zijn uitgelopen na vijf nummers en de munten te hebben opgezopen aan de bar dit was eenmalig en dus nooit weer Groetjes, Wilma en trouwens Motorhead zelf vondt het ook kloten, maar dat zal jullie commercieel gezien ook wel geen reet kunnen schelen tot niet weerziens

 2. Richard says:

  Hallo Wilma,

  Bedankt voor je reactie; ik wil je er echter op wijzen dat ik/wij slechts bezoekers waren en niets met de organisatie of de Waerdse Tempel zelf te maken hebben.

  Over je ervaring; het bizarre was dat de grootste drukte ACHTERIN de zaal was. Voor bij het podium was ruimte genoeg, en bier was ook zo gehaald.

 3. David says:

  Hahaha, ik heb dat ook wel af en toe: mensen reageren dan op een post en hebben niet door dat ze op een weblog aanbeland zijn.

 4. Pim says:

  Oeh het was druk op een concert, wat vervelend!