Over merchandise en merchandising

Duistere sujetten proberen muziekprijzen te saboteren!

 

Heb je ooit gehoord van de Duiveltjes? Zo nee; het zijn jaarlijkse ‘awards’ die sinds 2002 uitgedeeld worden aan muzikanten, die door vakbroeders uitgekozen worden als “de beste van dat jaar” (een overzichtje vind je hier).

Nu is dit natuurlijk een HELE serieuze prijs, maar enkele duistere sujetten hebben besloten er dit jaar voor proberen te zorgen dat er maar 1 winnaar is, die in IEDERE categorie glorieus zou moeten gaan overwinnen.

“Maar wie moet die winnaar dan worden?” hoor ik jullie denken… Nou, dat is dus Dikke Dennis:

dennis1

Dus, speel je in een band en wil je meewerken aan de sabotage van deze belangrijke Nederlandse muziekprijs, ga dan naar de website van het Popinstituut, en stem Dikke Dennis.

Ontvang meer informatie
Voer hieronder je gegevens en je vragen in en we komen er snel bij je op terug!

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 343 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

1 reactie op “Duistere sujetten proberen muziekprijzen te saboteren!”

  1. erik says:

    haha, vet!