Over merchandise en merchandising

Duistere sujetten proberen muziekprijzen te saboteren!

 

Heb je ooit gehoord van de Duiveltjes? Zo nee; het zijn jaarlijkse ‘awards’ die sinds 2002 uitgedeeld worden aan muzikanten, die door vakbroeders uitgekozen worden als “de beste van dat jaar” (een overzichtje vind je hier).

Nu is dit natuurlijk een HELE serieuze prijs, maar enkele duistere sujetten hebben besloten er dit jaar voor proberen te zorgen dat er maar 1 winnaar is, die in IEDERE categorie glorieus zou moeten gaan overwinnen.

“Maar wie moet die winnaar dan worden?” hoor ik jullie denken… Nou, dat is dus Dikke Dennis:

dennis1

Dus, speel je in een band en wil je meewerken aan de sabotage van deze belangrijke Nederlandse muziekprijs, ga dan naar de website van het Popinstituut, en stem Dikke Dennis.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Duistere sujetten proberen muziekprijzen te saboteren!”

  1. erik says:

    haha, vet!