Over merchandise en merchandising

El Guapo Stuntteam – de nieuwe clip!

 

Ja, ik weet het, ik BLIJF jullie maar lastig vallen met artikelen over El Guapo Stuntteam.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “El Guapo Stuntteam – de nieuwe clip!”

  1. jelle says:

    manman… te gekke clip!!

  2. wim princen says:

    el guapo gaat nu al 10j mee, ze blijven me nog steeds verbazen!

    gezien op eurosong : rafke van paranoiacs met t-shirt van el guapo en de week voordien met eentje van captain catastrophy!

    rock on!!