Over merchandise en merchandising

Foutje bedankt II

 

Een tijdje terug heb ik een stuk aan foutjes bij zeefdruk gewijd, en eerder vandaag schreef ik al een stukje over mogelijke misproducties. Dat was natuurlijk niet voor niets, want er was iets misgegaan bij een order: (Update: Pim, klopt, man en paard natuurlijk) Bij een bestelling van t-shirts waarbij eenzelfde print zowel op de mouw als de borst voorkwam, maar in verschillende formaten, hebben we per abuis hetzelfde formaat print op mouw en borst gezet. Op onze oplossing (het laten vervallen van de kosten voor 1 van die prints voor de totale order) kregen we (zojuist) de volgende reactie:

Dit vind ik een erg nette oplossing!!!
Dank je wel!!!
We hopen snel weer zaken met jullie te kunnen doen en zullen jullie zeker aanraden bij anderen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Foutje bedankt II”

  1. Pim says:

    Interessanter is welke oplossing je hebt aangeboden 🙂