Over merchandise en merchandising

Goeiemoggel! Ik word knetterbek van die sproetjes! De gloeten!

 

Natuurlijk, iedereen wordt inmiddels al “ontoepasselijk” bij het horen van “GOEIEMOGGEL!” of “DE GLOETEN!”, op een zeldzaam figuur zonder TV die de reclame nog nooit gezien heeft na. Mocht jij dat zeldzame figuur zijn;

Naast mensen die alleen maar moe worden van de term van 2007, is er zelfs al een heuse goeiemoggel-vechtpartij geweest (waar GeenStijl leuk commentaar op levert…).

Ik? Ik vind het leuk. Ik roep de hele dag GOEIEMOGGEL! en “IK HEB HIER EEN SPROETJE!”. Vanmorgen stuurde ik zelfs onderstaand mailtje naar de drukker van onze buttons:

Onderwerp: Ik word knetterbek van die sproetjes!

Goeiemoggel!

Van onze afdeling ordrekverwekking heb ik zojuist bijgaand bestand ontvangel om per direct op transploft te zetten. Het is een sproetje. Kunnen jullie dexe zo snel mogelijk uitdralen en dan even mailon of bellen?

Die van gistermiddag kom ik ook graag zo ophapen as het kan!

De gloeten!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Goeiemoggel! Ik word knetterbek van die sproetjes! De gloeten!”

 1. hidde says:

  haha, ben nu al benieuwd naar de reply op die mail 🙂

 2. Richard says:

  die had ik na een half uurtje al binnen Hidde 😉

  “ligt klaal!”

 3. hidde says:

  🙂