Over merchandise en merchandising

Graspop 2010; zorg dat je erbij bent!

 

Graspop, één van de leukste festivals van de lage landen, begint het programma al aardig rond te krijgen, en wat weten ze toch steeds weer een gave line-up bij elkaar te krijgen. Kiss, Aerosmith, Slayer, Motí¶rhead, Stone Temple Pilots, en ga zo maar door!

Bekijk het voorlopige programma hieronder, en zorg dat je op tijd een kaartje bestelt!

Oh, bij de kleinere namen staat ook “Steel Panther”, die verantwoordelijk zijn voor één van de coolste (hoeveel clichés passen er in een paar minuten?) clips van de laatste jaren:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.