Over merchandise en merchandising

I Love Dries, de film!

 

I Love Dries, de film

Op 20 oktober gaat de film “I love Dries” feestelijk in premií¨re. Daarna zal de film samen met Dries gaan toeren door heel Nederland.

Een fors Hollands stel, Freek en Teuntje, kan tot hun grote verdriet geen babies krijgen omdat de man onvruchtbaar is. Ze delen samen een enorme obsessie voor volkszanger Dries Roelvink. Daarom besluiten ze om hun grote idool te ontvoeren naar hun oude stacaravan op het platteland. Losgeld willen ze niet, maar wel het zaad van de zanger, want een kindje van hun idool is hun grootste wens. Ze laten arme Dries pas vrij tot hij Teuntje zwanger heeft gemaakt. Ondertussen is hij hulpeloos overgeleverd aan het vriendelijke koppel dat hem goed verzorgd en compleet deel laat uitmaken van het “gezin”. Na een paar mislukte ontsnappingspogingen en het hopeloze vooruitzicht op een jarenlange logeerpartij, beseft Dries dat hij maar een ding kan doen om weer vrij te komen.

Zet je schrap voor de supermelige, tenenkrommend leuke en foutste film allertijden!!!

In deze krankzinnige komedie speelt zanger Dries Roelvink, de absolute hoofdrol. In het echtpaar herkennen we Rene en Rikkie de Wit, die eerder furore maakten in het SBS TV-programma ”˜De Afvallers’. Andere rollen worden vertolkt door Sugar Lee Hooper als vriendin Gerda, Chiel Montagne en Grad Damen als politieagenten en Peter Beense als zichzelf.

I LOVE DRIES beleeft op 20 oktober 2008 zijn bijzondere en originele premií¨re in Hotel Van Der Valk De Witte Bergen in Eemnes (langs de A1). Daarna zal de film I LOVE DRIES samen met Dries Roelvink gaan touren langs vele van der Valk hotels door heel Nederland. Onder andere in Eindhoven, Alkmaar, Almelo, Vught en Groningen. Binnenkort wordt op de site www.ilovedriesdefilm.nl bekend gemaakt waar en wanneer de film te zien is en de kaartverkoop start.


Wij (Merchandise.nl) heeft voor I Love Dries een aantal artikelen verzorgd, je vindt ons dan ook terug op voorgenoemde website bij “sponsors en partners”.

edit; en de uitnodigingen voor de premií¨re zijn ook geheel in stijl:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “I Love Dries, de film!”

  1. loeti says:

    Ondanks alle negatieve berichten door recencenten (volledig onterecht) is het een geweldige film. Ik heb me werkelijk bescheurd, en lag daarna nog dagenlang in een heftige stuip. Dries was goed, maar de grootste sterren zijn toch Teuntje en Freek. Ze zijn echt uitmuntend, kan niet anders zeggen.
    Ik begrijp werkelijk niet waarom dit geen hit is geworden.Ontspanning ten top.
    Maar ja ,al die buitenlandse shit dat is natuurlijk altijd een kunst met een grote K. Ik ben er blij mee , en velen met mij!!. Gewoon doorgaan zo.

    Dank je wel.