Over merchandise en merchandising

Ideeën opdoen? Bezoek onze showroom!

 

Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u meer dan 40m2 aan merchandising en promotie-artikelen aantreft. Ook kunnen we direct uw logo verwerken naar artwork voor bijvoorbeeld pins, caps, emblemen of t-shirts. U krijgt dan direct een digitale drukproef te zien en natuurlijk kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Hieronder een impressie van onze showroom:

showroom Merchandise.nl

Merchandise.nl beschikt over een showroom van ruim 40m2 aan merchandising en promotieartikelen.

Update 2020

Merchandise.nl is verhuisd naar Reusel, we hebben nu een nóg grotere showroom die u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur kunt bezoeken.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.