Over merchandise en merchandising

Ideeën opdoen? Bezoek onze showroom!

 

Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u meer dan 40m2 aan merchandising en promotie-artikelen aantreft. Ook kunnen we direct uw logo verwerken naar artwork voor bijvoorbeeld pins, caps, emblemen of t-shirts. U krijgt dan direct een digitale drukproef te zien en natuurlijk kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Hieronder een impressie van onze showroom:

showroom Merchandise.nl

Merchandise.nl beschikt over een showroom van ruim 40m2 aan merchandising en promotieartikelen.

Update 2010

Merchandise.nl is verhuisd naar Bladel, we hebben nu een nóg grotere showroom die u op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur kunt bezoeken.

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.