Over merchandise en merchandising

Sponsorverzoeken…

 

Dagelijks ontvangen wij 1 tot 3 sponsorverzoeken. Sommige zijn hartverscheurend, andere trekken weer op een andere manier de tranen uit je ogen…

Geachte heer/mev,

Betreft: sponsoring ,

Vrijdag 13 Oktober 2006

Hallo, mijn naam is **** en samen met een aantal leden zijn wij opzoek naar een sponsor. Wij bezitten een gaming site samen met 1 warserver.

Wij hebben nu ongeveer 10-15 vaste leden en groeien nog steeds. In de maand maart hebben wij onze game servers opgestart.

Hierdoor steeg ons bezoekers aantal enorm. In de maand maart hebben wij 9000 pagina bezoekers gehad.

Dit overtrof ook onze verwachtingen.

Wat wij doen? wij zijn een community met vaste bezoekers die gamen en d.m.v. een forum in contact blijven met elkaar.

Op dit moment heten wij **** en zijn erg bekent in de gamewereld. In 2005 hebben wij **e gestaan van europa op werelds bekende gamers cupsite clanbase.com. Dit met het beruchte spel Counterstrike.

Wij zoeken sponsor voor clan en daarom hebben we u gekozen.

Op dit moment zijn wij met een mooi groepje om weer voor prijzen te gaan spelen. Alleen zoeken wij een bedrijf die voor ons eventueel kan sponseren.

Natuurlijk krijgen onze sponsors een mooie banner op onze website die naar de website gelinkt staat. Misschien dat u ons daarbij kan helpen?

Wat gaan wij nog doen:

Wij spelen nu Oun-Cup voor een mooie prijs van 450 euro als je eerste wordt. Wij zitten nu bij de laatste 20 en hebben kans om 1e te worden.

Wij gaan naar grote Lan party’s waar meer dan 1000 mensen gaan spelen wat ook op tv komt en waar elke sponser publieke publiciteit komt.

P.s: Site visits per dag : rond 200

Clan bestaat al 2 jaar.

Next lans:

Netgamez 2006B

Netgamez 2007A

Netgamez 2007B

TheParty5

Extreme Lan

Lego-Lan

The Times

Tgk 4

Bitlan 3

Fatlan 9

Beware

Netgamez 2008A

Netgamez 2008B

We zitten ook nog in overleg om naar Eswc Parijs te gaan.

Onze franse squad is eerste geworden met Eswc (paris)

Wij willen u vragen om in ruil voor dit, ons te sponsoren met uw gadgets.

In ieder geval bedankt voor het lezen en hopelijk komt er een positief bericht terug.

Met vriendelijke groeten

Nu hebben we vorig jaar reeds besloten op geen enkel sponsorverzoek meer in te gaan, maar wel (voor de schappelijke aanvragen) een (kleine) korting bieden.

Mocht de schrijver van bovenstaande aanvraag dit lezen, hier een tip…

Het kan namelijk ook zo:

Om de zaak te bekostigen willen we sponsoren zoeken. Media aandacht hoort daar ook bij en t-shirtjes kunnen zodoende ook niet ontbreken.

Ik heb hier een aantal vragen over.

Wij willen wat shirtjes laten drukken in de aantals categorie van 10 tot 50 stuks in meerdere kleuren. Ik denk dat wij op de 6 kleuren uitkomen. Gezien jullie prijslijst “moet” ik er dan minimaal 50 afnemen voor 8,40 p.s. Komt neer op 420 euro.

Klopt mijn gedachte gang dat ik met het bijgevoegde ontwerp in de 6 kleuren categorie val?

De ondergrond is zwart en er moet nog een witte tekst op de rug komen, brengt dit extra kosten met zichmee ivm voordrukken?

Als ik ons ontwerp als bijgevoegd aanlever heb ik het dan zo aangeleverd dat jullie hiermee aan de gang kunnen?

Wij hebben met ons project een website www.*****.nl Deze is het bekijken waard. Zoals ik zojuist heb verteld willen wij sponsoren en media aandacht gaan zoeken. Het project kost vrij veel geld zodat wij dit genoodzaakt zijn. ********. Vanaf dat moment hopen wij dat we de media aandacht op ons gevestigd hebben. We gaan er in ieder geval van alles aan doen om dit te realiseren.

Is er een mogelijkheid tot het verkrijgen van korting als wij jullie een graantje meekunnen laten pikken van deze media aandacht. Ik denk dan aan het vernoemen van jullie op onze website, het linken van jullie aan onze site e.d.

Denk er eens over na.

Ik hoop wat van jullie te horen, groetjes,

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Sponsorverzoeken…”

  1. Pim says:

    Ries ik speul ook wel eens COD2, dan schiet ik keiveul mensen kapot. Ik zie de gratis shirtjes wel verschijnen!

  2. David says:

    Ik heb een link naar je geplaatst op mijn blog. Krijg ik nu 50 gratis shirts?