Over merchandise en merchandising

Vanavond op TV; Heel Holland Helpt, met Vivian Kwee.

 

Stem dus om 20.30 uur af op RTL4 en wie weet zie je ons bedrijf nog voorbij komen! Mochten we eruit geknipt worden; hier een korte impressie van het bezoekje dat Vivian Kwee aan ons bedrijf bracht om haar buttons op te halen. Vivian kan overigens de lekkerste cocktails van Nederland mixen, en naar aanleiding daarvan is ze zelf ook nog eens “ingredií«nt” geweest!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.