Over merchandise en merchandising

Vlaggen online ontwerpen en bestellen

 

vlaggenlatenmaken-logo
We hebben de afgelopen weken weer een website toegevoegd waar je zelf online je producten kunt ontwerpen en bestellen.

Dit keer gaat het om vlaggen, van beachvlag tot autovlaggetjes, en als ontwerpmodule hebben we onze ‘eigen’ software Naguro gebruikt (deze ontwikkelen we samen met Radish Concepts en is ook voor anderen beschikbaar).

Je kunt deze website vinden op VlaggenLatenMaken.nl.

Assortiment op Vlaggen Laten Maken / Totaal assortiment

Om te beginnen hebben we enkele tientallen producten op de site gezet, waaronder bijvoorbeeld ook zitzakken. De komende weken zullen we nog diverse andere producten aan het assortiment toevoegen.

Wil je direct weten wat we nog meer te bieden hebben op het gebied van vlaggen en andere grootformaatproducten? Kijk dan op SpandoekLatenMaken.nl.

Zelf ontwerpen en bestellen, enkele tips!

In onze ontwerpmodule hebben we er voor gekozen slechts enkele basisfunctionaliteiten te bieden, aangezien we in het verleden al gemerkt hebben dat veel van onze klanten toch de voorkeur geven aan het zelf voorbereiden van hun ontwerpen met eigen software.

Als jij deze methode ook prefereert, dan kun je op iedere productpagina van vlaggenlatenmaken.nl vooraf zien hoe groot je je ontwerp op moet maken, en dat hebben we in pixels aangegeven, zodat het gemakkelijk op je computer in te geven is.

Zie hier bijvoorbeeld de productpagina van posterflags of de categorie met druppelvormige beachvlaggen.

Meer informatie nodig? Dat kan!

Natuurlijk kun je ons altijd bellen of mailen als je informatie wil, vragen hebt, of opmerkingen door wil geven.

Wil je meer weten over de ontwerpmodule? Ga dan naar Naguro.com of neem contact op met Radish Concepts.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.