Over merchandise en merchandising

Wij zijn verhuisd!

 

Na ruim 3 jaar op onze oude locatie te Bergeijk te hebben gebivakkeerd hebben we de afgelopen week ons nieuwe kantoor (en hal) betrokken aan de Raambrug 1a te Bladel. Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Om jullie vast een idee te geven van ons nieuwe pand kun je onderstaand filmpje bekijken, natuurlijk nog volop in de dozen en nog maar half ingericht, maar goed, je krijgt er wel een goed beeld van:

In de loop van september zullen we enkele open dagen houden waarop we jullie allen graag een uitgebreide rondleiding geven, voorzien van een hapje en een drankje.

Mocht je meer haast hebben; natuurlijk is de koffieautomaat al aangesloten, en ook de showroom en spreekkamer zijn reeds klaar om bezoek te ontvangen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn