Over merchandise en merchandising

Wil je patches en pins laten maken?

 

Pins en patches horen bij de hoofdcategorieën op Merchandise.nl, maar (zoals we wel vaker doen), omdat we op onze hoofdsite niet genoeg ruimte hebben om uitgebreide productinformatie te geven (tenzij we met ellenlange pagina’s gaan werken), hebben we een extra site gelanceerd die we de komende tijd van veel meer detailinformatie zullen voorzien.

Bestel patches en pins op Pins en Patches.nl

Momenteel vind je al aardig wat afbeeldingen, en bijvoorbeeld ook een filmpje over hoe speldjes nu eigenlijk gemaakt worden. Daarnaast gaan we binnenkort alle varianten op pins en patches (zoals bijvoorbeeld manchetknopen, oorbellen, rugemblemen, geweven labels en emblemen) omschrijven en toevoegen.

Ook werken we momenteel aan een optie om budgetpins te bestellen; de goedkoopste varianten mogelijk, voor promotionele doeleinden. We verwachten deze medio februari uitgewerkt te hebben.

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Wil je patches en pins laten maken?”

 1. biff doensen says:

  ik wil weten waar ik eigen ontworpen rugemblemen kan laten maken , doen jullie dat ?

 2. jager says:

  Beste,
  ik wil eigenlijk een rug patch laten maken
  Maat 25×25
  Is er ook een mogelijkheid in 5 stuks?
  desnoods tegen een meer prijs?

  MVG Jager

  • Richard says:

   Hoi Jeroen,

   Tja, alles kan, maar de aanloopkosten voor patches (zeker grote) zijn best hoog, en die moeten dan verrekend worden over een klein aantal. Als je ons het ontwerp mailt kunnen we een prijsopgave voor je verzorgen hoor.

   gr.
   Richard