Over merchandise en merchandising

Winnaar zibb Business Challenge!

 

Schandalig natuurlijk. De finale van de zibb Business Challenge was al op 27 november, en NU PAS maak ik even de tijd om er over te bloggen. Ik heb gewonnen en mag mezelf officieel de ‘Creatiefste Ondernemer van Nederland’ noemen namens zibb (een titel van Reed/Elsevier).

Natuurlijk was er direct na de finale even een hectische periode, en daarna direct de kerstvakantie, maar toch, ik had eigenlijk gepland om toch minstens even te bloggen voor de vakantie. Enfin, schrijven is voor mij niet iets wat ik ‘zomaar even doe’, een klein beetje inspiratie is nodig.

Op zich heb ik erg weinig toe te voegen aan het verslag op de site van zibb. (edit: de site is inmiddels verdwenen na het verloren gaan van de titel zibb)

De Fiat Fiorino hebben we op 17 december jl. in ontvangst mogen nemen, en zonder gelul, het is een FANTASTISCH wagentje. Zelf heb ik er nog niet vaak mee gereden (om heel eerlijk te zijn; van De Burgh naar de zaak), maar aangezien ik binnenkort ga verhuizen zal ik er dan wel wat meer gebruik van maken, en er nog even uitgebreid op terugkomen.

Helaas voorlopig dus ook nog geen tijd om met NS HiSpeed naar Parijs te gaan (ivm die verhuizing), maar dat hopen we in februari alsnog te kunnen doen.

Momenteel ben ik aan het bekijken hoe we precies ons advertentiebudget voor bizz en zibb zullen gaan gebruiken, maar dat zullen de MKB-ers onder jullie sowieso wel zien!

Verder ook leuk om te melden is dat Bedrijvig Brabant me naar aanleiding van de Business Challenge heeft geïnterviewd over Social Media (in de volgende editie te zien), en ik geselecteerd ben voor de BNR in BusinessClub, waar volgende week de eerste meeting van is.

Kortom, de sneltrein dendert nog even voort!

Daarnaast hebben we de afgelopen weken niet stilgezeten en zijn al enkele van de plannen die uit de Challenge voortgekomen zijn uitgevoerd/in uitvoering, waarover binnenkort (misschien zelfs vandaag al) meer!

Edit: Helaas is de titel zibb in een reorganisatie binnen Reed/Elsevier verloren gegaan.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn