Over merchandise en merchandising

Pins of Buttons met LED verlichting…

 

Regelmatig krijgen we het verzoek of we buttons of speldjes met LED verlichting kunnen leveren. Dat kunnen we, maar tot nu toe zijn de prijzen altijd puur op aanvraag geweest. Sinds vandaag is daar verandering in gekomen; ik heb namelijk een standaard formaat button ontwikkeld voorzien van 2 LED lampjes in een kleur naar keuze, een beetje zoals dit:

samen.gif

Omdat onze site momenteel onder handen wordt genomen kunnen we de buttonpagina niet updaten, maar zodra we er weer ‘in mogen’ komen ze er bij te staan.

De minimum oplage is 500 stuks (prijs bij 500 = € 1,99 per stuk excl. btw) en de levertijd is plusminus 4 weken.

Prijsoverzichtje:

Aantal
500
1000
2500
5000
Prijs per stuk
€ 1,99
€ 1,60
€ 1,40
€ 1,-

Prijzen exclusief BTW en verzendkosten

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 333 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

1 reactie op “Pins of Buttons met LED verlichting…”

Geef je mening!

Zoek in aanbod

  • Over Brand Merchandise

    Brand Merchandise is het weblog van Merchandise.nl U kunt bij ons terecht voor de productie al uw bedrukte textiel en kleding, emblemen, pins en buttons, petten en mutsen en verder eigenlijk alles wat u kunt verzinnen op het gebied van premiums en geschenken. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31(0)497 555 320 of via onze contactpagina.
  • Recente berichten

  • Onderwerpen:

  • Platform Promotional Products

    Merchandise.nl is lid van