Over merchandise en merchandising

Alles is een kwestie van tijd en ruimte.

 

Zo wilde ik ruim anderhalf jaar geleden al pokersets en -fiches aan gaan bieden, welke we in betrekkelijk kleine oplages zouden kunnen leveren. Zo ligt er nog een ruim assortiment aan custom design relatiegeschenken klaar. Zo kunnen we copperplate papier / non woven en gelamineerde draagtassen produceren tegen zéér aantrekkelijke tarieven. Zo ligt er (volgens mij) het breedste assortiment van Nederland aan lanyards op de plank. Zo hebben we een aanbod aan mousepads van heb ik jou daar en zo kan ik nog een hele tijd doorgaan.

Niet te vergeten; zo waren we eigenlijk voornemens ons nieuwe pand half mei officieel te openen!

Helaas hebben we nu nog niet genoeg tijd om de showroom in te richten en om voorgenoemde producten goed te introduceren en niet genoeg ruimte om ze “fatsoenlijk” op de website te plaatsen. Daarnaast werken we met man en macht om alleen de binnenkomende (spoed)aanvragen op tijd te beantwoorden, te behandelen en te leveren, waardoor er van extra activiteiten momenteel vrijwel geen sprake is.

Afijn; zoals ik het nu in kan schatten zijn we binnen een half jaar helemaal op orde, zijn Wilco en Johan (die zich waarschijnlijk binnenkort op dit blog zullen voorstellen) binnen enkele weken compleet ingewerkt en kunnen we daarna weer lekker met z’n allen doen wat we leuk vinden; ondernemen!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.