Over merchandise en merchandising

Chinees nieuwjaar komt eraan!

 

En daar zijn we niet altijd even blij mee. Rondom het Chinees Nieuwjaar (ook wel Spring Festival of Lunar New Year), dit jaar op 18 februari, zijn er namelijk 15 dagen activiteiten, welke in veel gevallen een sluiting van fabrieken, leveringen en producties betekenen.

Kortom, hebben we net het oponthoud rond Kerst en daarna rond onze vakantie gehad, komen de levertijden voor een aantal producten wéér in het gedrang… Je weet er vast van dus…

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.