Over merchandise en merchandising

Designer report; Michiel Walrave

 

Michiel Walrave is een illustrator / beeldend kunstenaar uit Rotterdam. Hij werkt vooral in opdracht van vele internationale punk en hardcore bands en maakt vooral shirtdesigns, flyers en platenhoezen. Ook is hij aktief binnen het Rotterdamse kunst collectief Antistrot, en zingt hij in twee bands: Nothing Done en The Real Danger. Hij kenmerkt zichzelf met een skateboard/comic achtige stijl die breed aanspreekt.

www.myspace.com/michielartwork
www.myspace.com/antistrot

Overigens hebben we regelmatig opdrachten met ontwerpen van Michiel:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Designer report; Michiel Walrave”

  1. David says:

    Ik heb een Born From Pain-shirt en een Antistrot-shirt van Michiels hand. Goed spul!