Over merchandise en merchandising

Kleding, relatiegeschenken of gadgets met eigen ontwerp? Maak kennis met de ontwerpservice van Merchandise.nl

 

We zijn hier bij Merchandise.nl iedere dag bezig met het ontwerpen van kleding, gadgets en relatiegeschenken. Middels onze ontwerpservice creëren wij je eigen ontwerp!

Kleding, relatiegeschenken of gadgets met eigen ontwerp

Of het nu op basis van een bestaande huisstijl is, of een volledig op maat gemaakt nieuw ontwerp: alles is mogelijk.

Door onze gedetailleerde kennis van alle kleding en artikelen die we leveren en de verschillende technieken die we gebruiken kunnen we je perfect adviseren over de mogelijkheden en beperkingen, om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Onze ontwerpservice biedt een drietal opties:

1. Ontwerp van één artikel op basis van een bestaand logo

Op basis van je logo of huisstijl ontwerpen wij één artikel. We bespreken vantevoren samen je wensen met betrekking tot het te ontwerpen kledingstuk, relatiegeschenk, gadget of ander artikel.

Natuurlijk kunnen wij je ook suggesties aandragen betreffende welk kledingstuk of artikel het meest geschikt is.

Ontwerp met bestaand logo van 1 artikel

De kosten voor deze optie bedragen €150,- (excl. BTW). Je ontvangt dan een fotorealistisch ontwerp, wat als basis kan dienen voor een offerteaanvraag en productie.

2. Ontwerp van een complete lijn op basis van een bestaand logo

Uiteraard is het ook mogelijk om een volledige lijn te laten ontwerpen op basis van je logo of huisstijl. Dit kan een kledinglijn zijn, maar bijvoorbeeld ook een lijn aan promotie-artikelen of verschillende soorten werkkleding welke qua ontwerp op elkaar aansluiten.

Ook hier bespreken we je wensen en zullen wij waar nodig suggesties en opties aanreiken om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Ontwerp van complete merchandise lijn met bestaand logo

De kosten voor het ontwerp van een volledige lijn bedragen €300,- (excl. BTW). Je ontvangt ook hier een fotorealistisch ontwerp, wat als basis dient voor een offerteaanvraag en de productie.

3. Volledig op maat gemaakt ontwerp van één artikel

Heb je geen logo of huisstijl, of wil je een keer iets anders? Geen probleem! Middels deze optie maken we een volledig op maat gemaakt ontwerp voor één kledingstuk of artikel. Al dan niet op basis van je bestaande logo of huisstijl.

Volledig op maat gemaakt ontwerp van één artikel

Voor €200,- (excl. BTW) ontvang je een fotorealistisch ontwerp, wat ook hier als basis kan dienen voor een offerteaanvraag en productie.

Het ontwerpproces in 5 stappen: Van input tot eindresultaat

Er zitten een aantal stappen tussen de eerste bespreking en het uitendelijke resultaat:

 1. Input
  Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp. Je voorkeuren op het gebied van ontwerp en welke artikelen we zullen gaan ontwerpen.
 2. Schetsen
  Hierna starten we het ontwerpproces met een drietal schetsen om zo de juiste richting van de uiteindelijke ontwerpen te bepalen.
 3. Feedback
  Je ontvangt de schetsen en kunt ons hiermee van feedback voorzien. Je kunt aangeven welke schets de voorkeur heeft, en welke elementen eventueel nog aangepast kunnen worden.
 4. Ontwerp
  Op basis van de door jouw gekozen schets en feedback starten we met een fotorealistisch ontwerp van de artikelen. Hierdoor krijg je een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat.
 5. Afronding
  Je ontvang het fotorealistische ontwerp waarop je eventueel nog feedback kunt geven die we verwerken in de definitieve opzet van het ontwerp, gereed voor offerteaanvragen en productie.

Mocht je gebruik willen maken van de Merchandise.nl ontwerpservice, of heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel: stuur gerust een mailtje naar info@merchandise.nl of bel ons op +31 497 555 320. Wij helpen je graag verder!

Deze post is geschreven door

Ik werk sinds begin 2014 bij Merchandise.nl als grafisch ontwerper. Ik verzorg de ontwerpen voor verschillende soorten merchandise van bands, artiesten en festivals en maak ontwerpen voor op maat gemaakte bedrijfskleding en custom made artikelen. Ook ontwerp ik onze flyers en advertenties en hou me bezig met de verbetering van onze websites.

Ik schreef al 17 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: | LinkedIn

Geef je mening!