Over merchandise en merchandising

Designer shirts.

 

Het Amerikaanse Threadless heeft duidelijk de nieuwe standaard gezet voor designer t-shirts. Waar zij in januari 2000 al begonnen met een site waar je ontwerpen kunt uploaden voor een verkiezing en waar de winnaar steeds gerealiseerd wordt als t-shirt ontwerp, zijn de laatste jaren de  (al dan niet  met enigszins gewijzigd concept) klonen  als paddestoelen uit de grond gevlogen. Het zijn er vast meer dan ik hieronder op ga sommen, maar goed;  hier enkele  Nederlandse varianten…

http://www.buutvrij.com/
http://www.styletax.com/
http://www.freshcotton.com/
 
Ben je echter op zoek naar een ontwerper voor JOUW shirts, kijk dan bijvoorbeeld eens op Merchsupply.com; daar staat een grote verzameling ontwerpers die je in kunt huren voor je designs.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.