Over merchandise en merchandising

Dingen waar je naar uitkijkt…

 

Zoals daar is; vakantie… Hier het weer van afgelopen week op onze bestemming. Waarschijnlijk zijn we overigens een paar dagen langer ‘helemaal’ dicht; van 30 december tot 12 of 13 januari zoals het er nu uitziet.

Vrijdag
27 °
Zaterdag
25 °
Zondag
23 °
Maandag
26 °
Dinsdag
27 °
Woensdag
27 °
Donderdag
27 °

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.