Over merchandise en merchandising

Laat vanaf nu ook posters bij ons zeefdrukken!

 

Ik weet nog niet zeker of we een complete overzichtsprijslijst voor het zeefdrukken van posters zullen gaan maken. Het aanbod in diverse papiersoorten en inkten is namelijk zó groot dat het een stuk makkelijker (en overzichtelijker) werkt om met een basis en aanvullende opties te gaan werken.

Onderstaande poster is in 2 kleuren UV inkt gedrukt (Pantone 1945 en zwart met een flinke klodder rood er doorheen); papiersoort is biotoop 250 grams offwhite, formaat 40×40 centimeter.

poster in zeefdruk voor Baroness

De artiest die bovenstaand artwork verzorgd heeft is John Dyer Baizley, naast gewild artworker voor albumcovers ook actief als zanger/gitarist van de Amerikaanse band Baroness (wiens album door Revolver Magazine USA uitgekozen is tot beste van 2007). De poster wordt tijdens de huidige Europese tour exclusief aangeboden.

Meer informatie over posters in zeefdruk kun je op Merchsupply.nl vinden.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Laat vanaf nu ook posters bij ons zeefdrukken!”

 1. Ed says:

  Ik wil er nog steeds 3 stuks van hebben. Origineel of test prints.

 2. Ed says:

  Zoek nog steeds 3 stuks van deze print, origineel of test print.

 3. Richard says:

  Hoi Ed,

  Helaas kunnen wij je daar niet bij helpen, je zult moeten wachten tot Baroness weer op tour komt (en hopen dat ze dan deze posters weer laten maken) of contact opnemen met Relapse Records.

  Sorry voor het ongemak,
  Richard