Over merchandise en merchandising

Uitgebreide beschrijving druktechnieken voor kleding

 

inkten voor zeefdruk

inkten voor zeefdruk

Op onze dochtersite Bedrukte T-shirts hebben wij een uitgebreide beschrijving van de diverse druktechnieken (en ook borduren, en private label kleding) geplaatst.

Zo leggen we onder andere de verschillen tussen Plastisol, Waterbased en Discharge inkten uit, en geven we aan waarvoor deze inkten het beste toegepast kunnen worden. Je kunt natuurlijk diverse voorbeelden van bedrukte t-shirts en andere kleding bekijken op deze pagina.

Bekijk ‘m direct op Bedrukte T-shirts.nl.

Op deze site kun je ook gemakkelijk door een groot gedeelte van onze producten scrollen en direct zien wat deze kosten (eventueel inclusief bedrukking tot 4 kleuren, wat we zo snel mogelijk uit zullen breiden tot 8 kleuren en full color. Daarnaast zullen we ook de prijzen van de diverse inkten gaan integreren, en borduursels in diverse formaten).

Bekijk hier onze online textielcatalogus.

Mocht je op zoek zijn naar Private Label kleding / Corporate Fashion; ook dát kun je terugvinden op Bedrukte T-shirts.nl. Vanaf 250 stuks per model (en kleur) is het mogelijk om volledig op maat geproduceerde kleding te bestellen. Meer daarover lees je op de pagina’s over Private Label kleding.

Wil je onze meest belangrijke dochtersites eenvoudig op een rijtje? Bookmark dan onze overzichtspagina sites.merchandise.nl!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn